Witam. Kiedy¶ za dobrych (dla niektórych) starych czasów, my¶la³em nad postawieniem serwera l2. By³o to mniejwiêcej w okresie jak OOC bawi³o siê na RF. Nawet kto¶ z klanu postawi³ taki serwer sam dla siebie i by³ z niego bardzo zadowolony. Dobra koñczê pier.....doliæ bo zaraz nikt tego nie przeczyta.
Któtko i na temat.
Potrzebujê instrukcji jak postawiæ serwer l2, to co znalaz³em w sieci jest albo przeterminowane, albo niekompletne. Chodzi mi o instrukcjê co i jak z tym serwerem zrobiæ na linuxie (Debian).
Serwer chce postawiæ sam dla samego siebie, a pozatym chcia³bym siê czego¶ nauczyæ.
Wiem ¿e w klanie s± kumate osoby, dla których postawienie serwerka to kwestia kilku minut.
Proszê o pomoc. Pozdrawiam Spawacz
Któtko i na temat.
Potrzebujê instrukcji jak postawiæ serwer l2, to co znalaz³em w sieci jest albo przeterminowane, albo niekompletne. Chodzi mi o instrukcjê co i jak z tym serwerem zrobiæ na linuxie (Debian).
Serwer chce postawiæ sam dla samego siebie, a pozatym chcia³bym siê czego¶ nauczyæ.
Wiem ¿e w klanie s± kumate osoby, dla których postawienie serwerka to kwestia kilku minut.
Proszê o pomoc. Pozdrawiam Spawacz